Salát pro tvorbu kolagenu

Salát pro tvorbu kolagenu

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 400 gramů brambor malých, neloupaných, podélně rozčtvrcených
  • 400 gramů paprik různých barev nakrájených na malé kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • ½ čajové lžičky kurkumy
  • 1 čajová lžička kari
  • 1 čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené (volitelně)
  • 2 čajová lžička soli
  • 150 gramů salátové okurky
  • 150 gramů červených ředkviček
  • 700 gramů vody
  • 100 gramů zelené čočky
  • 4 vejce
Tahini a miso dresink
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů petrželové natě
  • 40 gramů tahini
  • 30 gramů miso pasty
  • 10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 15 gramů sezamového oleje, tmavého
  • 50 gramů vody
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky černého mletého pepře
  • 100 gramů špenátových listů, čerstvých

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1685.6 mg
Protein 28.7 g
Kalorie 2758.7 kJ / 659.3 kcal
Tuk 23.1 g
Vláknina 33.4 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 106.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...