
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů brambor, malých, neloupaných, podélně rozčtvrcených
- 400 gramů paprik různých barev, nakrájených na malé kousky
- 20 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 1 čajová lžička kari
- 1 čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené (volitelně)
- 2 čajová lžička soli
- 150 gramů salátové okurky
- 150 gramů červených ředkviček
- 700 gramů vody
- 100 gramů zelené čočky
- 4 vejce
Tahini a miso dresink
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů petrželové natě
- 40 gramů tahini
- 30 gramů miso pasty
- 10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 15 gramů sezamového oleje, tmavého
- 50 gramů vody
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky černého mletého pepře
- 100 gramů špenátových listů, čerstvých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2758.7 kJ / 659.3 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 1685.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11h 30min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Vejce se žampiónovou náplní
40 Min
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50 Min
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Brak ocen
Avokádo plněné tuňákem
10 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 Min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Dušené vepřové maso se ciderem
1 godz. 40 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 Min