
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů arašídového oleje
- 15 - 20 gramů červené kari pasty podle chuti (viz Tip)
- 55 gramů hnědého cukru
- 55 gramů rybí omáčky
- 40 gramů tamarindové pasty
-
2
vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo 2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 listy limety kaffir, sušené
- 300 gramů vody
- 200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků na kousky (3 cm)
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
- 125 gramů sterilované kukuřice scezené, na kousky (2–3 cm)
- 270 gramů kokosového krému
- čerstvý koriandr jen lístky, natrhané, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 575 kcal / 2406 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Veganské red velvet cupcaky
Ninguna valoración
Galette s ratatouille
1h 30min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Massaman curry s kuřecím masem
1h 40min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Kubánské picadillo
50min
Bolognese classico
5h
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min