Zařízení & příslušenství
Červené rybí kari
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů arašídového oleje
-
15 - 20 gramů červené kari pasty podle chuti (viz Tip)
-
55 gramů hnědého cukru
-
55 gramů rybí omáčky
-
40 gramů tamarindové pasty
-
2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 listy limety kaffir, sušené
-
300 gramů vody
-
200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků na kousky (3 cm)
-
4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
-
125 gramů sterilované kukuřice scezené, na kousky (2–3 cm)
-
270 gramů kokosového krému
-
čerstvý koriandr jen lístky, natrhané, na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krevetové kari
25min.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min.
Polévka Tom Yum
15min.
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Pad thai
45min.