Zařízení & příslušenství
Červené rybí kari
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů arašídového oleje
-
15 - 20 gramů červené kari pasty podle chuti (viz Tip)
-
55 gramů hnědého cukru
-
55 gramů rybí omáčky
-
40 gramů tamarindové pasty
-
2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 listy limety kaffir, sušené
-
300 gramů vody
-
200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků na kousky (3 cm)
-
4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
-
125 gramů sterilované kukuřice scezené, na kousky (2–3 cm)
-
270 gramů kokosového krému
-
čerstvý koriandr jen lístky, natrhané, na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Musaka
1hod. 55min.
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1hod. 20min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.
Kukuřičná polévka s chorizem
1hod.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Pad thai
45min.