Zařízení & příslušenství
Červené rybí kari
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů arašídového oleje
-
15 - 20 gramů červené kari pasty podle chuti (viz Tip)
-
55 gramů hnědého cukru
-
55 gramů rybí omáčky
-
40 gramů tamarindové pasty
-
2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 listy limety kaffir, sušené
-
300 gramů vody
-
200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků na kousky (3 cm)
-
4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
-
125 gramů sterilované kukuřice scezené, na kousky (2–3 cm)
-
270 gramů kokosového krému
-
čerstvý koriandr jen lístky, natrhané, na ozdobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krevetová polévka s batáty
45min.
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Omáčka puttanesca
45min.
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min.
Bolognese classico
5hod.
Orientální kuře v jogurtu
40min.