Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů špaldových zrn
- 10 gramů olivového oleje
- 800 gramů vařící vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů červené papriky, zbavené semínek, na kousky (5 cm)
- 200 gramů salátové okurky, na kousky
- 2 červené cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 10 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 polévková lžíce dijonské hořčice
- 2 čajové lžičky třtinového cukru
- 1 čajová lžička soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 324 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové pesto
20 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Houbové curry
50min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Maková bábovka
1h
Sezamové tyčinky
1h
Pikantní zeleninová směs
35min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Musaka z červené čočky
2h 20min