Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 15 gramů piniových oříšků, sekaných
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů mletého vepřového masa
- 200 gramů ricotty
- 10 gramů petrželové natě
- 1 vejce
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 15 gramů strouhanky
Omáčka
- 100 gramů papriky, na kousky
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů červeného vína
- 2 čajové lžičky cukru
- 600 gramů rajčat v plechovce, celých
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 10 kusů cherry rajčat
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- 1 špetka soli
- 40 gramů slunečnicového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3726 kJ / 890 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 62.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min
Zeleninová kapsa
45min
Jemná treska s mascarpone
35min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Kubánské picadillo
50min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Risi e bisi
55min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Pomazánka z lilku
45min