
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persiapkan Bakcang
- 30 daun bambu besar
isian
- 30 g lobak putih potong 3 cm, rendam dalam air selama 15 menit, bilas, tiriskan
- 30 g bawang merah
- 50 g minyak sayur
- 2 sdm udang ebi cuci dan rendam di air kurang lebih 5 menit, tiriskan
- 5 - 6 jamur shitake kering rendam dalam air hingga lunak, potong dadu (1 cm)
- 250 g daging babi cincang daging giling kasar
- 1 sdm saus tiram
- ½ sdt gula
- 1 sdt garam (volitelně)
- 30 g kecap asin
- ¼ sdt lada putih bubuk
- ¼ sdt bubuk bumbu ngo hiong
Beras Ketan
- 600 g tepung beras ketan
- 1430 - 1530 g air
- 30 g gula
- 1 sdt garam
- 1 sdm minyak sayur
Penyusunan
- minyak sayur untuk mengoles
- 800 g air
- Nutriční hodnoty
- na 12 potongan
- Kalorie
- 3351.2 kcal / 14008.1 kJ
- Protein
- 95 g
- Tuk
- 89.9 g
- Sacharidy
- 527.5 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 284.1 g
- Sodík
- 5969.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min