
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Persiapkan daun bambu
- 30 daun bambu besar
- minyak sayur sedikit
- air
kacang rebus
- 1300 g air
- 300 g kacang tanah mentah rendam dalam air garam selama 3 jam, tiriskan
isian
-
50
g lemak babi (lard)
nebo 50 g minyak sayur - 80 g minyak bawang goreng
- 50 g udang kering cuci dan rendam dalam air selama 20 menit, tiriskan
- 1 cumi-cumi utuh direndam dalam air selama 2-3 jam, potong-potong 1 cm
- 12 jamur shitake kering direndam hingga lunak, tiriskan
- 400 g samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit potong kecil-kecil
- 25 g gula
- 50 g kecap asin
nasi ketan
- 1 sdm garam
- 1 sdm kecap asin
- 600 g beras ketan cuci dan rendam selama 2 jam, tiriskan
Penyusunan
- 6 telur bebek, asin kuning nya saja
- 800 g air
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 534.9 kcal / 2235.9 kJ
- Protein
- 23.6 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 205.9 g
- Sodík
- 605.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min