Bakcang Kacang Tanah

Bakcang Kacang Tanah

4.0 1 rating
Příprava 1hod.
Celkový 6hod.
12 potongan

Suroviny

Persiapkan daun bambu
  • daun bambu besar
    30
  • minyak sayur sedikit
kacang rebus
  • kacang tanah mentah rendam dalam air garam selama 3 jam, tiriskan
    300 g
  • air
    1300 g
nasi ketan
  • minyak sayur
    80 g
  • kecap asin
    1 sdm
  • garam
    1 ½ sdt
  • gula
    20 g
  • beras ketan rendam selama 2 jam, tiriskan
    600 g
Merakit dan Memasak
  • air
    800 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 12 potongan

Sodík 7658.2 mg
Protein 134.9 g
Kalorie 19390.3 kJ / 4638.8 kcal
Tuk 221.4 g
Vláknina 22.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 550.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše