Kompatibilní verze
Tagliatelle mit Tomaten, Ziegenkäse und Walnuss-Parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Walnusshälften
- Wasser zum Kochen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen und Würzen
- 400 g Tagliatelle
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Chilischote (volitelně)
- 35 g Olivenöl
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 200 g Babyspinat, frisch
- 10 g Honig
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
150
g Ziegenfrischkäse
nebo 150 g Frischkäse - Salz zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3073 kJ / 735 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 963 mg