Kompatibilní verze
Mini risotto allo zafferano con mousse di zucchine e pancetta in polvere
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse di zucchine
- 550 g di acqua
- 500 g di zucchine a pezzi (3-4 cm)
- 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda
- 250 g di mascarpone
- ½ cucchiaio di scorza di limone tritata
- ½ cucchiaio di timo secco
- ½ cucchiaino di sale
Pancetta in polvere
- 250 g di pancetta affumicata a fette
Risotto allo zafferano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 900 g di acqua (vedere consigli)
- 1 dado per brodo (dose per 0,5 l), vegetale o di carne
- 2 - 3 pizzichi di zafferano
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3161 kJ / 755 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1509 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto ai funghi
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto agli asparagi
30 Min
Saltimbocca con verdure e risotto piselli e zafferano
1h
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto ai funghi
30 Min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto funghi e scamorza
45 Min