Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di agretti, puliti e a pezzi (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio a metà, privato dell'anima
- ½ peperoncino
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 320 g di pasta corta a piacere
- Parmigiano Reggiano a scaglie (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1822.3 kJ / 435.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 229 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Paccheri zucca e provola
45 min
Spaghetti alla checca
40min
Pici all'etrusca
1h 45min
Linguine allo sgombro
30 min