Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di cipolla bianca, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di zucca in pezzi (1,5 cm)
- 250 g di orzo perlato (cottura 25-30 minuti)
- 300 g di peperone, a pezzi (2 cm)
- 380 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo di canna
- ½ cucchiaino di pepe
- ¼ di cucchiaino di sale
- 50 g di Feta sbriciolata, per guarnire
- prezzemolo fresco, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1166.1 kJ / 278.7 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min