Braciole pugliesi

Braciole pugliesi

4.1 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 pezzi

Suroviny

  • 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
    40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP, semi stagionato, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di fettine di vitello
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla a pezzi
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 669.7 mg
Protein 16.5 g
Kalorie 702 kJ / 167.8 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...