Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g di pecorino semi stagionato, a pezzi
nebo 40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP semi stagionato, a pezzi - 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di fettine di vitello
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla a pezzi
- 500 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 702 kJ / 167.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 669.7 mg
Alternativní recepty
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Polpette alla rucola
40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Paccheri zucca e provola
45min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min