Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g di pecorino semi stagionato, a pezzi
nebo 40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP semi stagionato, a pezzi - 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di fettine di vitello
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla a pezzi
- 500 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 702 kJ / 167.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 669.7 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate e spinaci
2h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Omelette verdure e formaggio
30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Barchette feta e bietole
2h
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Salmone marinato
2h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min