Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

Meny med grönsaksvelouté, kyckling med senapssås och ångade grönsaker

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portioner

Suroviny

Velouté, kyckling och ångade grönsaker
  • lök i halvor
    80 - 100 g
  • vitlöksklyfta (volitelně)
    1
  • olivolja
    20 g
  • blandade grönsaker (t.ex. squash, morötter, sparris, paprika, broccoli), skivade (0,5 cm)
    700 g
  • vatten
    600 g
  • salt
    2 ½ tsk
  • potatis skivad (0,5 cm)
    400 g
  • skinnfria kycklingbröst strimlade (5 x 2 cm)
    500 g
    500 g skinnfria kalkonbröst, strimlade (5 x 2 cm)
  • sojasås
    2 msk
  • malen peppar
    ½ tsk
  • paprikapulver (volitelně)
    ½ tsk
  • smör (volitelně)
    20 g
    1 msk grädde
Senapssås
  • färskost
    50 g
    50 g grädde
  • senap
    1 msk
  • salt
    ½ tsk
  • malen svartpeppar
    1 nypa
  • färsk persilja endast bladen
    3 - 4 kvistar
  • äggula (volitelně)
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše