![Meny med ärtsoppa med ingefära, citronlax, broccoli och potatis Meny med ärtsoppa med ingefära, citronlax, broccoli och potatis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1c22c751-8ad5-46ff-8b4b-f6f28b31681f/Derivates/3fd4e480-9cd4-4b80-9cc7-2155616bf05b.jpg)
Kompatibilní verze
Meny med ärtsoppa med ingefära, citronlax, broccoli och potatis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olivolja
- 50 g sojasås
- ½ tsk farinsocker
- 1 citron, helst ekologiskt odlad, skal och saft
-
4
färska laxfiléer, skinnfria (à 150-180 g)
nebo 4 filéer av vit fisk, skinnfria (à 150-180 g) - 5 - 10 g färsk ingefära, skalad och skivad (volitelně)
- 1 vitlöksklyfta
- 100 g schalottenlök, i bitar
-
100
g purjolök, (endast det vita), i bitar
nebo 100 g lök, i halvor - 100 g selleristjälkar, i bitar
-
350
g gröna ärtor, frysta
nebo 350 g morötter, i bitar (se tips) - 450 g vatten
- 2 tsk salt
- 250 g potatis, i bitar (1 cm)
-
400
g broccolibuketter
nebo 400 g blandade grönsaker (t.ex. morötter, squash, potatis, svamp) skivade (0,5 cm) - 2 nypor malen svartpeppar
- 50 - 100 g matlagningsgrädde, efter smak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 10.7 g