Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Walnüsse, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Hendlfilets, ohne Haut, ohne Knochen in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft
- 2 - 3 Prisen Salz
-
150
g Pfirsiche, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
nebo 150 g Marillen, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm) - 30 g Apfelessig
- 15 g Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 - 3 Prisen Zucker
- 300 g Babyspinat, frisch, gewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2437 kJ / 582 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 692 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 Std. 10 Min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Italienische Frittata
35min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1h