Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
nebo 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
nebo 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokoscurry mit Huhn
45min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Joghurthühnchen
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min