Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 - 180 gramů červených ředkviček, s listy
- 5 špetek soli
- 220 gramů smetany
-
1
vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 špetky mletého černého pepře
- 120 gramů mléka
- 2 gramy agar-agaru
- 100 gramů čerstvého kozího sýra, na kousky
- 50 gramů řeckého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Piknikový plněný chléb
Žádné hodnocení
Cibulový koláč tarte flambée
Žádné hodnocení
Fondue s arašídovým máslem a ovocem
20 Min
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Slávky alla Medoc
50 Min
Vitello tonato
2 Std.
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 Std. 5 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Aïoli
5min
Musaka
1hod. 55min
Tiramisu
5h 20min