
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 - 180 gramů červených ředkviček s listy
- 5 špetek soli
- 220 gramů smetany
-
1
vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 špetky mletého černého pepře
- 120 gramů mléka
- 2 gramy agar-agaru
- 100 gramů čerstvého kozího sýra na kousky
- 50 gramů řeckého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
6hod.
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1hod. 45min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Panellets
11hod. 20min
Celozrnný pita chléb
Žádné hodnocení
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min
Sýrové soufflé
35min
Soljanka z DDR
1hod. 30min
Tiramisu
5hod. 20min
Scones
30min
Fazolové pyré
15min