Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 - 180 gramů červených ředkviček, s listy
- 5 špetek soli
- 220 gramů smetany
-
1
vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 špetky mletého černého pepře
- 120 gramů mléka
- 2 gramy agar-agaru
- 100 gramů čerstvého kozího sýra, na kousky
- 50 gramů řeckého jogurtu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Višňové cookies s kokosem
35min
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min
Piknikový plněný chléb
Brak ocen
Žebírka s kávovou omáčkou
40 Min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Brak ocen
Musaka
1 Std. 55 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2 Std.
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Brownies
50 Min
Bolognese classico
5 Std.
Hummus
5min