Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
nebo white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1177.9 mg
Alternativní recepty
Steak au Poivre
20 min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min