Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
nebo white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1177.9 mg
Alternativní recepty
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Migas with Padrón Peppers
30min
Spaghetti Vongole
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
French Onion Soup (TM6)
1h
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Potato Gratin (TM5)
1 Std. 10 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Arbroath Smokie Soup
40min