
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots halved
- 100 g unsalted butter diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
nebo white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 824.5 kcal / 3449.7 kJ
- Protein
- 71.2 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Sodík
- 1177.9 mg
Alternativní recepty
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1hod.
Pea and Lardo Soup
1hod. 5min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12hod. 45min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Beef Stroganoff
1hod.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Bordelaise Sauce
55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26hod. 15min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min