
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 641 kcal / 2682 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 29.1 g
- Sacharidy
- 85.8 g
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15min
Vanilla Cream Gugelhupf
1hod. 20min
Panna Cotta
6hod. 15min
Passion Fruit Soufflé
35min
Gazpacho
1hod. 15min
Chocolate Mousse
3hod. 20min
Fruit Tart with Camomile Custard
2hod.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lemon Drizzle Madeleines
4hod. 45min
Pissaladière
1hod. 30min
Lemon Tart
4hod. 30min