Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
4
zucchine tonde (200 g circa cad.), la calotta tagliata
nebo 4 zucchine lunghe, (200 g circa cad.), tagliate a metà orizzontalmente - 500 g di acqua
- 30 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cotechino cotto, privato della pelle e a pezzi
- 1 uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510.8 kJ / 361 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 995.6 mg
Alternativní recepty
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 λεπτ.
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 phút
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 λεπτ.
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Mondeghili
40 λεπτ.
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 λεπτ.