Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di farina tipo 00
- 140 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 80 g di acqua
Ripieno
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 40 g olio extravergine di oliva
- 500 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 10 g di zucchero
- 10 g di aceto
- 200 di scamorza affumicata cubetti
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1179.1 kJ / 281.8 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 583.3 mg
Alternativní recepty
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 godz. 30 min
Lasagne di verza
2óra 30p
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min.
Focaccia di patate in padella
1h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1u. 5min
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Pesto di melanzane
10 min
Braciole pugliesi
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min