Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 300 g di farina tipo 00
- 140 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 80 g di acqua
Ripieno
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 40 g olio extravergine di oliva
- 500 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 10 g di zucchero
- 10 g di aceto
- 200 di scamorza affumicata cubetti
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1179.1 kJ / 281.8 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 583.3 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1j
Gattò di patate e spinaci
2j
Polpettone spinaci e pancetta
1j 30 menit
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 menit
Quiche di zucca ed erbette
1j 30 menit
Lasagne di verza
2j 30 menit
Quiche ai peperoni e pomodori
1j 30 menit
Zavata carsolina
5h
Crostata di pomodori con pesto
1j 30 menit
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Crostata ripiena alle mele
2j
Torta salata funghi e patate
1j 30 menit