Torta salata con melanzane e scamorza

Torta salata con melanzane e scamorza

4.5 32 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

Base
  • 300 g di farina tipo 00
  • 140 g di burro a pezzi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 80 g di acqua
Ripieno
  • 100 g di cipolla rossa a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di melanzane a cubetti (2 cm)
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 10 g di zucchero
  • 10 g di aceto
  • 200 di scamorza affumicata cubetti
  • 1 uovo sbattuto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 583.3 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1179.1 kJ / 281.8 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...