Torta salata con melanzane e scamorza

Torta salata con melanzane e scamorza

4.5 13 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 fette

Suroviny

Base
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro a pezzi
    140 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    40 g
  • di acqua
    80 g
Ripieno
  • di cipolla rossa a pezzi
    100 g
  • olio extravergine di oliva
    40 g
  • di melanzane a cubetti (2 cm)
    500 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di concentrato di pomodoro
    10 g
  • di sale
    5 g
  • di zucchero
    10 g
  • di aceto
    10 g
  • di scamorza affumicata cubetti
    200
  • uovo sbattuto
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 281.8 kcal / 1179.1 kJ
Protein 10.9 g
Tuk 15.5 g
Sacharidy 30 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sodík 583.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...