Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Pasta brisèe
- 270 g di farina tipo 00
- 140 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno
- 80 g di scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucca a tocchetti (2 cm)
- 250 g di erbette di campo a foglia larga
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1644.7 kJ / 393.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 555.1 mg
Alternativní recepty
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Polpette di peperoni
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Polpette di zucca
1h 30min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1h 5min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.