Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 201.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 Std.
Nuggets di pollo e cavolfiore (10-12 mesi)
Žádné hodnocení
Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa
1 Std.
Cotolette di spinaci
1 Std.
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 Std.
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Barrette di farina d'avena e mirtilli
1 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min