Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 201.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Pop corn di patate
1h 30min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Gnocchi di broccoli
1h
Banana bread
1 godz. 50 min
Torta di carote e cioccolato
Žádné hodnocení
Polpette tonno e Pak choi
45 Min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Polpette di cavolo viola
1h 30min