Risotto alla barbabietola rossa con anacardi, nocciole e lime

4.3 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • 100 g di crema di anacardi
  • scorza di lime grattugiata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 76.7 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 2400.1 kJ / 573.7 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 78.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...