Kompatibilní verze
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espargos
- 100 g flocos de aveia
- 100 g queijo parmesão
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
- 800 g espargos verdes
- 2 ovos batidos p/ panar
Maionese
- 100 g queijo cheddar laranja
- 150 g óleo
- 1 ovo
- ½ limão, só sumo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g pimento vermelho em conserva assados
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1577.3 kJ / 377 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 744.7 mg
Alternativní recepty
Cogumelos recheados
35 Min
Salada à moda da Sicília
40 min
Fritatas de queijo de cabra e espinafres
30 min
Dip de tomate e queijo-creme
5 min
Tarte grega
40 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Canelones de beringela
1 godz. 5 min
Tacos de peru com molho de amendoim
30 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1j 20 menit
Tarte de cogumelos e castanhas
1j 25 menit
Calzone de cogumelos e mozarela
1 Std. 40 Min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1h 10 min