Kompatibilní verze
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espargos
- 100 g flocos de aveia
- 100 g queijo parmesão
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
- 800 g espargos verdes
- 2 ovos batidos p/ panar
Maionese
- 100 g queijo cheddar laranja
- 150 g óleo
- 1 ovo
- ½ limão, só sumo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g pimento vermelho em conserva assados
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1577.3 kJ / 377 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 744.7 mg
Alternativní recepty
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1h 10min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Minitartes de brie com doce de framboesa
50 Min
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25 Min
Cogumelos recheados
35 Min
Deviled eggs
30 Min
Bruschetta de alcachofra
35 Min
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15min
Fritatas de queijo de cabra e espinafres
30 Min
Pão de alho com guacamole
25 Min
Ceviche de salmão
5 Std.