Zeevruchtennat met champagne
TM6 TM5

Zeevruchtennat met champagne

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 40 g sjalotten
  • 300 g Champagne
    nebo 300 g mousserende witte wijn
  • 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
  • 300 g gekookte garnalen, gepeld
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 25 g bloem
  • 250 g room, elk type (van koemelk)
  • 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
  • 1 snuifje gemalen cayennepeper
  • 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
  • 2 - 3 snuifjes gemalen peper
  • citroensap
  • 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
  • 1 ei, losgeklopt

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
5306.5 kJ / 1275 kcal
Protein
43.3 g
Sacharidy
65.3 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
57.3 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
2010.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty