Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
nebo 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 2010.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Ovenburger
1 godz. 45 min
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Chocolade babka
3 godz.
Gevulde vis
1h 50min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Pierogi met vlees
1 Std.