Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
nebo 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 2010.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Gevulde kroketten
Žádné hodnocení
Scandinavische hamburger
4h 10min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min