Zařízení & příslušenství
Zeevruchtennat met champagne
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porties
Suroviny
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2010.3 mg
Protein
43.3 g
Kalorie
5306.5 kJ /
1275 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
57.3 g
Sacharidy
65.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Žádné hodnocení
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Aardappelpuree en merguez
Žádné hodnocení
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1hod. 20min.
Koninginnenhapje
55min.
Geraardbergse Mattentaarten
1hod.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.