
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
nebo 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei losgeklopt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1275 kcal / 5306.5 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 57.3 g
- Sodík
- 2010.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Aardappelgratin
1hod. 10min
Gegratineerde coquilles
25min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Portugees crème brûlée
25min
Vloeibare karamel
25min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2hod.