Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
nebo 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 2010.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Hollandaisesaus
15 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h