Zařízení & příslušenství
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Příprava 35min.
Celkový 5hod.
4 glazen
Suroviny
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 glazen
Sodík
5888 mg
Protein
100.2 g
Kalorie
14469 kJ /
3458.2 kcal
Tuk
95.2 g
Vláknina
22.3 g
Nasycený tuk
30.3 g
Sacharidy
484.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kruimeldeeg
5min.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Mini panettone
Žádné hodnocení
Perzik Bellini
5min.
Mango mojito
15min.
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9hod. 15min.
Frangipanetaart
1hod. 25min.
Chocoladetaart met Pistache
4hod. 45min.
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min.
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20min.