Zařízení & příslušenství
Lemon Rice
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
gingelly oil2 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
urad dhall1 tsp
-
chana dhal soaked for 20 minutes, drained1 tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
ground turmeric½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
salt adjust to taste1 tsp
-
roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing20 g
-
roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing20 g
-
cooked rice (type Basmathi) (see tip)450 g
-
lemon juicelime juice60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
610 mg
Protein
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deepavali Festive Delights
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Stuffed Parathas
45min.
Roselle Payasam
35min.
Paneer tikka pizza
2hod.
Sambhar Masala
25min.
Sambhar
1hod. 5min.
Idli
15hod. 40min.
Potato Peratal
40min.
Indian Pilaf Rice
1hod.
Rasam
20min.
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9hod. 10min.
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min.
Vegetable Sambar
35min.