Japanse kip curry

Japanse kip curry

2.5 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porties

Suroviny

  • boter
    30 g
  • uien in stukken (2-3 cm)
    100 g
  • kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)
    400 g
  • aardappelen in stukken (2-3 cm)
    200 g
  • wortelen in schijfjes (1 cm)
    100 g
  • tomaten in stukken (2-3 cm)
    150 g
  • water
    500 g
  • Japans curry blokje
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 30.8 g
Kalorie 1393 kJ / 333 kcal
Tuk 9.79 g
Vláknina 11.35 g
Sacharidy 29.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...