Japanse kip curry
TM31 TM5 TM6

Japanse kip curry

2.5 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g boter
  • 100 g uien, in stukken (2-3 cm)
  • 400 g kippenborstfilet, in blokjes (2-3 cm)
  • 200 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
  • 100 g wortelen, in schijfjes (1 cm)
  • 150 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
  • 500 g water
  • 100 g Japans curry blokje

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1393 kJ / 333 kcal
Protein
30.8 g
Sacharidy
29.2 g
Tuk
9.79 g
Vláknina
11.35 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty