Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiesje van konijn, appel en pruim
Žádné hodnocení
Citroen en yoghurt dessert
Žádné hodnocení
Aardappelsoep met curry
35 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Aardappelpuree met de Peeler
Žádné hodnocení