Zařízení & příslušenství
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porties
Suroviny
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassiekers
27 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bolognesesaus
1hod. 15min.
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Courgettesoep met munt
35min.
Kip met 'mole verde' saus
1hod.
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Žádné hodnocení
Aromatische kipcurry
1hod.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1hod. 30min.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1hod. 20min.
Mallorcaanse vissoep
40min.