Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Zalm met venkel
40min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Mosselen met frietjes
45min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Lactosevrije tiramisu
Nenhuma avaliação
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min