Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koninginnenhapje
55min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Roergebakken champignons
55min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min