Zařízení & příslušenství
Harissa yoghurt dressing
Příprava 5min.
Celkový 5min.
265 g
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 265 g
Sodík
1033.2 mg
Protein
18.5 g
Kalorie
747.5 kJ /
178.7 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
26.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dressings
17 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rose Harissa
20min.
Vegan Eggplant Massaman Curry
50min.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Hearty minestrone with herb gremolata
40min.
Paneer
4hod. 5min.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Asparagus and saffron risotto
35min.
Vegetable trimming stock
2hod.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min.
Charred leek gulai sayur
1hod. 10min.
Pea and mint soup
20min.