Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 163.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Salsa verde
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Mushroom pâté
1h 15 min
Sicilian prawn salad
40min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Scallops with pea purée
25 min
Tapenade
10 min