
Zařízení & příslušenství
White bean purée and anchovy on crostini
Příprava 15min
Celkový 45min
30 pieces
Suroviny
Chilli oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
dried red chillies or long red chillies, ends removed2
Bean purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
fresh red chilli (volitelně) deseeded if preferred and cut it into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
ground smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets in oil, drained and separated40 - 50 g
-
baguette loaf thinly sliced and toasted1
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
127.4 kcal /
535 kJ
Protein
3.5 g
Tuk
8.5 g
Sacharidy
8.5 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sodík
163.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spanish tapas
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland