
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves unpeeled
- ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut it into halves (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 800 g canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika to taste
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf thinly sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 127.4 kcal / 535 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 163.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
25min
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1hod. 20min
Sunny gazpacho
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Zhoug
10min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Romesco dip
10min
Parsnip and bean mash
25min
Chimichurri
5min