Kompatibilní verze
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 250 g sugar
- 1 lemon, peel (no white pith) and juice
- 1 orange, peel (no white pith) and juice
- 8 egg yolks
- 500 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
Walnut & cacao nib dukkah
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g walnuts
- 30 g Rapadura sugar
- ⅛ tsp ground cinnamon
- 1 orange zest only (no white pith)
- 20 g sesame seeds
- 20 g pepitas
- 60 g buckinis (activated buckwheat)
- 60 g raw cacao nibs
- fresh berries, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 166.3 mg
Alternativní recepty
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Pâtè with Riesling
3h
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1 Std.
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Lemon caper butter
10min
Pickled fruit
744h 45min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 min
Pimento Spread
5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Smoked salmon mousse
5 min