Kompatibilní verze
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo
- 250 g sugar
- 1 lemon, peel (no white pith) and juice
- 1 orange, peel (no white pith) and juice
- 8 egg yolks
- 500 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
Walnut & cacao nib dukkah
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g walnuts
- 30 g Rapadura sugar
- ⅛ tsp ground cinnamon
- 1 orange zest only (no white pith)
- 20 g sesame seeds
- 20 g pepitas
- 60 g buckinis (activated buckwheat)
- 60 g raw cacao nibs
- fresh berries, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 166.3 mg
Alternativní recepty
Pâtè with Riesling
3h
Chilli and cheese nachos
35 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Smoked salmon mousse
5min
Caesar salad dressing
10min
Classic Zabaglione
15 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Tapenade
10min
Chimichurri
5min