
Zařízení & příslušenství
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Příprava 25min
Celkový 13hod.
12 portions
Suroviny
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
404.4 kcal /
1691.8 kJ
Protein
7.7 g
Tuk
26.9 g
Sacharidy
39.1 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sodík
166.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chef favourites
57 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland