Zařízení & příslušenství
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Příprava 25min.
Celkový 13hod.
12 portions
Suroviny
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
166.3 mg
Protein
7.7 g
Kalorie
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Tuk
26.9 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
39.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Protein Bars
50min.
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min.
Gluten-free Sponge Cake
1hod. 10min.
Madurese Chicken Satay
1hod. 30min.
Nut Bread
1hod. 20min.
Gluten Free Brownies
1hod. 20min.
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min.
Basque Burnt Cheesecake
3hod. 10min.
Fermented beetroot dip
25hod.
Irish Shortbread
1hod.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3hod.