Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dentes de alho
- 20 g gengibre fresco
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, mais q.b. p/ guarnecer
- 80 g cebola roxa
- 300 - 350 g manga madura cortada em pedaços
- 1 pimento amarelo (120 g aprox.), s/ sementes, cortado em pedaços
- 40 g manteiga de amendoim
- 400 g leite de coco
- 100 - 150 g cubos de gelo (volitelně)
- ½ c. chá de coentros em pó
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Caju torrado s/ sal q.b. p/ guarnecer
- Óleo de sésamo, tostado q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1413.5 kJ / 337.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 310.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de batata-doce
40min
Quiche de espinafres com base de polenta
1 godz. 10 min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 Min
Garoupa com molho e banana da terra
1 godz. 35 min
Pasta de tomate mediterrânica
15min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Tabule com bulgur
30min
Chiabata
1 Std. 40 Min
Creme de ervilhas com queijo-creme
50 Min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 Min
Vichyssoise de agrião
35min
Tiras de vaca e espargos salteados
30min