Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 230 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
120
g Nektarinen, in Stücken
nebo 120 g Pflaumen, in Stücken - 150 g Tomaten, in Stücken
- 1 ½ EL Olivenöl
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
-
½
TL Thymian, getrocknet
nebo ½ TL italienische Kräuter, getrocknet - 2 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à 115 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 658 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Tomaten-Kabeljau mit Reis
50min
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1h
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min
Wildreis-Garnelen-Bowl mit Ananas
40min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min