Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso emmental, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de mantequilla
- 150 g de puerro, en trozos de 2 cm
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 5 g de mostaza a la antigua
- 500 g de repollo liso blanco, en juliana fina
- 800 - 1000 g de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata
- 150 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 15 g de maicena
- 35 g de zumo de limón
- perejil fresco picado para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1852 kJ / 442 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 28.6 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 280.9 mg
Alternativní recepty
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Bacalao con puré de guisantes
30 min
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Coliflor gratinada
50min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Risotto con verduras asadas y lenguado
30 min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Pastel de pollo al estilo italiano
2 godz.
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min