Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en 4-6 lomos
- 1 cucharada de jengibre fresco rallado
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de puerro en rodajas de 2 cm
- 3 - 4 gotas de tabasco
- 120 g de mantequilla fundida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 14 láminas de masa filo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2139 kJ / 511 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 37.7 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 258.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35 Min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Milhojas de verduras
1h 30min
Rollitos de pepino con ensalada de huevo y salmón ahumado
40min
Salmón Wellington con setas a la crema
45min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1h