Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
- 300 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zucker
- 125 g Weißwein, vegan
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) (vegan) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, frisch, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 415 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 Std.
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 Min
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Karfiolsuppe mit Polenta
25 Min