
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
- 300 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zucker
- 125 g Weißwein vegan
- 150 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) (vegan) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, frisch zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 303 kcal / 1267 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 415 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25min
Rosemary Pink
10min
Vegane Bananen Curry Suppe
30min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8hod. 45min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1hod. 50min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min