Zařízení & příslušenství
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
10 portions
Suroviny
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
29 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oriental Pork Dishes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Rice Wine Chicken
30min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.