Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM6 TM5 TM31

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

4.8 ( 82 hodnocení )

Suroviny

  • 10 g garlic cloves
  • 100 g shallots
  • 30 g fresh ginger cut in slices
  • 1000 g pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)
  • 30 g dried black fungi soaked to soften
  • 30 g light soy sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g lump sugar
  • 70 g fermented bean curd (nam yee) with gravy
  • 250 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
365 kcal / 1527 kJ
Protein
29 g
Tuk
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty