
Kompatibilní verze
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g garlic cloves
- 100 g shallots
- 30 g fresh ginger cut in slices
- 1000 g pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)
- 30 g dried black fungi soaked to soften
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g lump sugar
- 70 g fermented bean curd (nam yee) with gravy
- 250 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min