
Zařízení & příslušenství
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Příprava 10min
Celkový 55min
10 portions
Suroviny
-
garlic cloves10 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried black fungi soaked to soften30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
lump sugar20 g
-
fermented bean curd (nam yee) with gravy70 g
-
water250 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
365 kcal /
1527 kJ
Protein
29 g
Tuk
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oriental Pork Dishes
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní