Zařízení & příslušenství
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
-
water1800 g
-
pork belly, with skin cut in pieces (5 cm x 2 cm)600 g
-
eggs with shell, cleaned4 - 5
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves smoked, with skin8 - 10
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
cloves2
-
white peppercorns crushed10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
817 mg
Protein
15 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tuk
56 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Braised pork belly
55 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Steamed Pork Patty With Rice
25 dk
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Yam Rice
45 dk