![Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly) Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92b0654b-1a3e-4072-839b-af6205bdd2fb/Derivates/064defec-2d82-479c-ab1a-38b14daf61fb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g water
- 600 g pork belly, with skin, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 eggs, with shell, cleaned
- 60 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 8 - 10 garlic cloves, smoked, with skin
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 cloves
- 10 white peppercorns, crushed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 817 mg
Alternativní recepty
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Yam Rice
45 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Braised pork belly
55 min