Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla a spicchi
- 100 g di porro a rondelle (1-2 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate a pasta farinosa a pezzi
- 800 g di acqua
-
4
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale - 200 g di panna vegetale (ad esempio di avena, soia o anacardi)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- ½ - 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 10 g di olio aromatizzato al tartufo
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- tartufo nero fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 513 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Crème Brûlée con frutta tropicale
Žádné hodnocení
Crema di castagne con finferli e speck
50 min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Udon con verdure
40 min
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min