Zuppa di patate e porri al tartufo (vegan)

5.0 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
6 porzioni

Suroviny

  • di cipolla a spicchi
    150 g
  • di porro a rondelle (1-2 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di patate a pasta farinosa a pezzi
    400 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    4 cucchiaini colmi
    2 dadi per brodo vegetale
  • di panna vegetale (ad esempio di avena, soia o anacardi)
    200 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • di aceto di vino bianco
    ½ - 1 cucchiaino
  • di olio aromatizzato al tartufo
    10 g
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • tartufo nero fresco a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 230 kcal / 964 kJ
Protein 2 g
Tuk 15 g
Sacharidy 24 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 513 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...