Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
-
200
g Semmeln, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
nebo 200 g Semmelbrösel - 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in dünnen Scheiben (3-5 mm)
- 2 TL Salz
- 100 g Milch
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Faschiertes, gemischt (Rind- und Schweinefleisch)
- 3 Eier (Größe M)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1830.5 kJ / 438 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1269 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 godz. 20 min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 godz. 30 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Reis mit Kürbisletscho
40 min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35 min
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Hexenschaum
35 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 min
Champignonsauce
30 min