Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1588 kJ / 379 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 522 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Leichte Käsesuppe
25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Bröselknödel
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.