Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1588 kJ / 379 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 522 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Haferflockensuppe
20min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 λεπτ.
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Eachtlengsuppe
45min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min