Zařízení & příslušenství
Fougasse
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 portions
Suroviny
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tuk
2.4 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Focaccia
3hod.
Miso Fudge
2hod.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2hod. 35min.
Grissini with Parmesan and Herbs
5hod. 10min.
Raspberry Dacquoise
2hod.
Tarte au Citron Reconstructed
50min.
Curried Squash Galette
1hod. 20min.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1hod. 40min.
Pain d'Epi
2hod. 40min.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3hod. 45min.