Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 20 g rúcula
- 80 g requeijão
- 20 g massa de pimentão
- 100 g atum em lata, ao natural escorrido
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 123.6 kJ / 29.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 187.4 mg
Alternativní recepty
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Pão achatado Keto com pesto e tomate
25min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15min
Fondue de abóbora com camarão
Pas d’évaluation
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Lasanha de beringela
1 Std. 10 Min
Gelado de cookies
9h
Cebolinhas de escabeche
360 Std.
Cuscuz de couve-flor
20min
Ceviche no ananás
6h 15min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Vulcão de chocolate a vapor
50 min