Dip de atum e pimento
TM6 TM5

Dip de atum e pimento

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
  • 20 g rúcula
  • 80 g requeijão
  • 20 g massa de pimentão
  • 100 g atum em lata, ao natural escorrido
  • ¼ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
123.6 kJ / 29.5 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
2.8 g
Tuk
0.6 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
187.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty