Dip de atum e pimento

Dip de atum e pimento

4.3 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 doses

Suroviny

  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • rúcula
    20 g
  • requeijão
    80 g
  • massa de pimentão
    20 g
  • atum em lata, ao natural escorrido
    100 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 187.4 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 123.6 kJ / 29.5 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...