
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 20 g rúcula
- 80 g requeijão
- 20 g massa de pimentão
- 100 g atum em lata, ao natural escorrido
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 29.5 kcal / 123.6 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 187.4 mg
Alternativní recepty
Lassi de pistácio e mel
5 min
Salada de frango e abacate
25 min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1 godz. 40 min
Bacalhau da alentejana
50 min
Brunch espanhol
1 godz. 15 min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1 godz.
Lasanha de curgete low carb
45 min
Curgetes recheadas com atum
1 godz.
Fritata de curgete e ricota
40 min
Quiche de atum e tomilho-limão
45 min
Lombo de porco com puré de batata e salada
1 godz.
Pão recheado com queijo e alho-francês
40 min