Zařízení & příslušenství
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
405.7 mg
Protein
43.4 g
Kalorie
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Tuk
41.4 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
48.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Health boost challenge
29 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Easy Chinese beef and tomato
40min.
Quick pulled pork in beer sauce
35min.
"Moussaka" bowl
45min.
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min.
Easy citrus pie
1hod.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min.
Marinated chicken with salsa
40min.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min.
Fresh jalapeño dip
5min.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min.
Community fave brown rice salad
55min.
Chicken and avocado risoni salad
40min.