Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 653.7 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini soup
25min