Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 653.7 mg
Alternativní recepty
Seafood con arroz
45 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 Min
Risotto verde
45 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Israeli couscous salad
1 Std.