Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 653.7 mg
Alternativní recepty
Carrot, feta and mint salad
40min
Rice salad
1 Std.
Mushroom risotto
30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Turmeric fish
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min