Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 279.2 mg
Alternativní recepty
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Quick veggie pasta salad
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Ribollita
50 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Vegetarian chilli
1h 5 min.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5 min.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min