
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil for greasing
- 50 g Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kcal / 656.8 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 279.2 mg
Alternativní recepty
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Ratatouille
40 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min