Spring frittata
TM6 TM5 TM31

Spring frittata

4.5 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • 2 tbsp olive oil plus extra for greasing
  • 500 g water
  • 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
  • 120 g fresh baby spinach leaves
  • 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
  • 3 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 6 eggs
  • 120 g pouring (whipping) cream
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 sprigs fresh dill leaves only
  • watercress for garnishing
  • frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
  • snow pea sprouts for garnishing
  • 1 tbsp caper berries rinsed and drained (optional)
  • 100 g Danish feta cut into pieces (see Tips)
  • 1 lemon cut into wedges, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
314 kcal / 1318.8 kJ
Protein
19.6 g
Tuk
23.7 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sodík
681.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty