Kompatibilní verze
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de jambon cru, en tranches
- 80 g d'oignons
- 30 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- 10 g des feuilles de menthe fraîche
- 10 g de micro-pousses (feuilles uniquement)
- 20 g de miel
- 100 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 694.6 kJ / 166 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 306.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de brocolis
15min
Crème de champignons
20min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Sandwichs au pesto d'épinards
1h 55min
Velouté de champignons
20min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 min
Crème de pois
40 min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min